karinadlib.blogg.se

Blogg om livet, om vår fantastiska värld och alla underbara människor man möter

sommaren 2015

Publicerad 2015-01-24 21:22:00 i Allmänt, Partypingel och The Holy Shake,

 
Börjar boka sommarens turné. Alltid spännande att se hur den växer fram utifrån församlingarnas återkoppling. . 
Årets team är inte helt klart men det kommer att bli en sjukt bra,version av  The Holy Shake. Maria och Pia är med på ett hörn men i dansande roller blir det nog en ny Maria... Och en till som är lite hemlig ännu. 
Lycka är en sommar med The Holy Shake <3 
 

Minus på turistkontot

Publicerad 2015-01-05 10:54:00 i Familjen,

Sista kvällen på Playa de Las Americas fick vi nog av turistigheten, Skall sägas att vi inte har all inclusive så redan där ligger vi på minus när det gäller turistkriterierna. Härliga kvällar längs strandpromenaden med mat på diverse syltor och minigolf på stranden slår en hotellbuffe med milslängder. Få personer verkar förstå det för det var sannerligen ingen trängsel.
Som sann bloggare måste jag ha med ett restaurangtips. FÖR sista kvällarna hittade vi en restaurang med bra mat, hyggliga priser och trevlig personal. Helt otippat när det gäller strandpromenader på turistorter. Måste då rekommendera belgiska restaurangen "Calypso" (!!! kom turistigheten i namnet kanske?)
Fräscht och gott samt bara marginellt dyrare än fish-and-chips syltorna.
Hur hittar man dessa pärlor i allt utbud? Jo: en välfylld restaurang utan inkastare, som har nytagna bilder på maten  och innehar en meny på spanska är svaret.
NU: hemma med fina minnen och en lätt solbränna ...#endagtillledigt

Om

Min profilbild

Karin

Pianist, musikpedagog, kyrkomusiker. Driver företaget Partypingel Musik. Bor i Kålltorp med Maken Henrik och solstrålen Valle 10 år.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela