karinadlib.blogg.se

Blogg om livet, om vår fantastiska värld och alla underbara människor man möter

Bloggar som jag följer

Publicerad 2014-06-28 20:42:43 i Allmänt,

Måste passa på och lobba för 2 bloggar jag följer :http://kiransblogg.com/
Kiran är illustratör och arkitekt med inriktning på miljöanpassade bostäder. Bloggen vänder sig till alla som är intresserade av miljöanpassat byggande, både lekmän och branschfolk, professionellla privata byggherrar och egnahemsbyggare. Läs om Kirans eget hem Villa Trift 3,0 och inspireras.
 Kiran Maini
 
Vidare måste jag även nämna Bloggen som får alla läsare att vilja åka till Shanghai :
http://stockholmshanghai.blogg.se/  Just nu är bloggförfattarinnan i Sverige men annars publiceras fantastiska bilder och små artiklar om händelser, företeelser och människor från en sida av Kina som inte ä den vi brukar se.
Gillar!
 

Samlar inspiration

Publicerad 2014-06-24 11:53:00 i Allmänt, Vänskap,

Dagarna fylls av övning, telefonsamtal, mejlande, övning telefonsamtal och pappersarbete... Ibland får man fylla på. Vad är bättre än inspirationstankning på den här tappen med goda vänner. Bad blev det med i svarta och djupa Västra Långvattnet- säkert 20 grader. Promenaden hem via Getryggen levererade som alltid  underskön natur och härlig utsikt. Perfekt laddning för sommarens kreativa leveranser.
 

En heldag på E6 med rep å planering

Publicerad 2014-06-19 22:12:41 i Allmänt,

 Hemma efter en intressant dag trots att halva tiden tillbringades i bilen upp å ner på E6. Först en sväng till Mats Börjesson och hans musikstudio Klaviatur för lite inspelning. Alltid ett nöje att arbeta med Mats. Trevlig stämning= bra resultat,

Sedan en sväng till Helsingborg för SERIÖS planering. Vad vi planerade.? Avslöjas inom mycket kort. Ingen kan gissa =)
 

Om

Min profilbild

Karin

Pianist, musikpedagog, kyrkomusiker. Driver företaget Partypingel Musik. Bor i Kålltorp med Maken Henrik och solstrålen Valle 10 år.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela