karinadlib.blogg.se

Blogg om livet, om vår fantastiska värld och alla underbara människor man möter

Tider då tingen är emot en...

Publicerad 2014-01-22 08:35:00 i Shit happens,

Ibland har man seriösa Ilandsproblem. Tex att det lilla draghandtaget som sitter på motorhuven gå av så man inte får upp den. Det innebär att man inte kan fylla på tex spolarvätska, Alla som bor i Göteborgsregionen vet att man inte klarar sig utan det.....
Ilandsproblem nummer två är att cykelnyckeln går av i låset .... Cykeln är fastlåst genom ramen i ett cykelställ.med ett tjuvsäkert lås Återstår att montera ner hela cykelstället vid Nödinge Station, ta med det till församlingshemmet och därefter ta fram sin skärbrännare (!) och bränna av den.. Annars får cykel stå där tills den vittrar sönder vilket tar så där en 2000 år. Då gräver man upp resterna av den och konstaterar att det nog var en religiös ritual att låsa fast cyklar för att hindra cykelns själ att gå igen . En vanligt förekommande religiös rit under tidigt 2000 tal. Cykeln är en dubbel symbol för evigheten som eventuellt användes för transport till kultliknande platser såsom kyrkor och församlingshem.
Boken kommer att heta Nödinge och den cykliska tron.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin

Pianist, musikpedagog, kyrkomusiker. Driver företaget Partypingel Musik. Bor i Kålltorp med Maken Henrik och solstrålen Valle 10 år.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela