karinadlib.blogg.se

Blogg om livet, om vår fantastiska värld och alla underbara människor man möter

Namnförvirring och Franz Schubert

Publicerad 2014-02-27 19:00:00 i Allmänt,

Vissa har förnamn som man tror är efternamn. Det är förvirrande när sådana personer svarar i telefon. Man vet inte riktigt vem man pratar med.
Mannen som svarar när jag ringer instansen som kan ta beslut som kan påverka hela mitt framtida liv gör mig därför förvirrad.  Vem pratar jag med egentligen.?Jobbade det inte två olika personer här? Nej det gjorde det inte, Det var endast en styck person som hette två efternamn ,,,,,,,
 
Lite vacker Schubertmusik sjungen av sagolika Fritz Wunderlich får bli lite plåster på såren. Vem den trollbinande pianisten med det sammetslena anslaget är framkommer dessvärre inte. Tyvärr lite reklam först.
Varsågoda- lite av världshistoriens vackraste musik
http://www.youtube.com/watch?v=CrUZLtKj4J8

Hockeydepp

Publicerad 2014-02-23 16:46:26 i Allmänt,

Silver är okej Silver är okej Silver är okej Silver är okej Silver är okej Silver är okej Silver är okej Silver är okej Silver är okej

spikmatta

Publicerad 2014-02-17 19:28:23 i Familjen,

sonen med kompis har kuddkrig.. Kompisen kommer ut med blödande arm. " Jag ramlade på spikmattan, Vi har ingen sådan hemma" Bäst att förekomma med förklaring till föräldrar.... =)

Om

Min profilbild

Karin

Pianist, musikpedagog, kyrkomusiker. Driver företaget Partypingel Musik. Bor i Kålltorp med Maken Henrik och solstrålen Valle 10 år.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela